Oppskrifter Bursdag Nytt til huset

lørdag 14. april 2012

Babysong..

Har vært på babysong på frelsesarmeen i går.. Det var kjekt å treffe på mødrene igjen som jeg går sammen med etter påsken.. Vi pleier å gå på babysong i kapelle, nå i dag ble det frelsesarmeen.. Daniel stor kose seg for det.. Vi foreldrene satt ved bordet og koste oss med bolle med tilbehør og barna våres koste seg på golvet og dem som jobba der passa på dem..

Ser på deg Mamma mens du tar et bilde av meg..
Etter vi hadde vært på babysong var vi en tur innom Nille og kjøpte to fine babyramme til begge guttene.. Dem var så skjønne..fint å ha baby bilde av dem da dem er ny fødte.. Skal se om jeg finner et bilde av Daniel og..

Vi skulle ta bussen hjem igjen og venta og venta bussen kom og kjørte forbi oss.. Merkelig.. Ja,ja vi får trille hjem igjen tenkte jeg.. På vei hjem møtte jeg på naboen hun var også på trilletur med ungen sin.. Kjekt med trille tur nå som vi har oppholdsvær.. Daniel sov i vognen sin, ordna jeg middag så den var klar til Ken Andrè og papsen kom hjem.. Etter middagen gikk Ken Andrè bort til nabojenta og leika seg med henne før han skulle innat å spise kveldsmat og legge seg.. Daniel hadde lagt seg etter han fikk kveldstellet sitt. Han var trøtt.. Har vært mye ute i frisk luft..
Nå har Ken Andrè lagt seg han var også trøtt etter lang dag i barnehagen..

Pleier du å kjøpe noe ting fra Nille??

2 kommentarer:

Tommensgirl sa...

Så koselig med babysang:)
Fine rammer du har kjøpt deg, nille har mye fint:)
Håper dere får en fin start på ny uke:)
Klemklem

kimberlee.blogg.no sa...

Tommennsgirl: Kos med babysang.. Tusen takk for det:) Klem

Ken Andre, Daniel og mamma sin blogg

Related Posts with Thumbnails