tirsdag 17. mai 2011

17.mai..

Gratulerer med dagen Norge..!! Hipp hipp hurra!!
Flagget har kommet på plass..

Ja nå er 17. mai over for denne gang..  Vi sto opp i 7 tiden i dag og ordna oss og kjørte av gårde til kirken der vi skulle møtes alle sammen og stille opp før vi gikk i tog..Ken andre stor trives i toget sammen med andre barna i barnehagen som han går i, han gikk hele vegen.. Så flink var han..!! Etter vi kom fram til barneskolen ble det servert is, brus og pølser og han stor kosa seg..

Så gikk turen til min svigermor (farmor til Ken Andrè) som er på aldershjem.Vi satt der en stund og prata med henne. Har ikke sett henne siden julen det blir altfor lenge..Må bli flinkere og besøke henne..Hun får tårer i øynene hver gang hun ser han..
Han hadde en liten underholdning med luftballongen (ørn) sin som vi kjøpte til han  og dem som jobba der bare smilte og lo..
etter vi hadde vært der henta vi bilen som stå ved kirka og reiste vi til hotel og kjøpte oss god middag, blir sulten etter vi har vært ute i hele dag..
Til slutt såg vi på folketoget før vi reiste hjem igjen.. Og nå ligger Ken Andrè og sover, sovna med en gang  han traff puta.. Blir trøtt etter 17. mai feiring..Slik var vår 17. mai..Håper dere har hatt en fin dag på 17. mai..!! Vi hadde det koselig dag, både med regn og sol..

Vi har nettopp spist pizza, både jeg og mann min er god og mett..Nå sitter vi å se på Gratulerer med dagen som går i reprise..6 kommentarer:

skjerstad sa...

Så fin den bunaden til Ken Andre var :) Og du var utrolig fin på håret , ser jeg lengre ned på siden her ;)
Klem fra Janne :)

gult hus i svingen sa...

Ken Andre er fin i festdrakten sin, ser ikke så mye av din bunad:) Men har sett den før og den er bare nydelig:) Stas med heliumballong:)

Klem Trine:)

else gunn sa...

Skjerstad: Tusen takk:) Det var godt å få ordna på håret..

else gunn sa...

gult hus i svingen: Ja ken andrè ble kjempefin i festdrakten sin, han kan bruke den til neste år.. Det ble ikke tatt så mye bilde av min bunad.. Disse heliumballong er stas.

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Det ser ut som dere også hadde en kjempe fin 17 mai, kjempe fin bunad dere 2 hadde:)

klem Anette

else gunn sa...

Nette`s lille Drømmeverden: Vi hadde det koselig dag på 17.mai..

Ken Andre, Daniel og mamma sin blogg

Related Posts with Thumbnails