fredag 25. juni 2010

Tannlegebesøk + shopping

Har nettopp kommet hjem og har vært i barnehagen og henta sønn min.. Og nå vente vi på pizza som skal bli ferdig i ovnen..Vente og vente og magen roper etter mat..!! Etter jeg hadde levert han i barnehagen i dag tidelig måtte jeg reise til Tannlegen var uheldig i gårkveld etter jeg hadde spist gulerot :( Tennene min løsna og han fikk ordna på tennene mine tilslutt..Jeg hadde flax, kunne jo miste tennene det hadde ikke vært noe kjekt..:( Nå skal jeg være mer forsiktig og spise gulerot heretter..Skal ikke skje en gang til..
Det ble shoppings tur på meg igjen etter tannlege besøk + at det var masse folk, det skal være sommer cup her i sogndal i helga..

Var innom på Cubus og jeg kjøpte 2 capri bukse til Ken Andrè nå som det er salg på butikkene..Håper det blir fin været igjen så han kan få brukt disse capri buksene som jeg har kjøpt til han..

I morgen skal han til frisøren og klippe seg fin sommer sveis.. Han begynner å bli lang håret.. da er det på tide å få seg hår klipp nå som er sommer :)

Til slutt vil jeg nevne at jeg har 2 give away og Tilhenger inne på Facebook.. Bli med da folkens..!!

2 kommentarer:

wendysinfamilie - Vinn barnebukse hos meg sa...

Så flotte bukser, var på cubus i dag jeg også men ble ingen handel.. :-.))

Else Gunn sa...

Ja jeg likte dem selv:)

Ken Andre, Daniel og mamma sin blogg

Related Posts with Thumbnails