torsdag 17. juni 2010

Bailine


Nå har jeg begynt med Bailine behandling og skal fortsette med det hver Torsdag fram til 1.juli. Det spørs  om jeg fortsetter eller ei...Har ikke bestemt meg enda..Få se hva jeg gjør. Det koster penger og ta slik behandling.. Jeg har ikke tenkt så mye på det om å gå så mye ned i vekt men jeg har  ambisjoner om å stramme opp bak låret, hofter og rompa . Jeg har en slik "Cellulite" (appelsinhud) som jeg  skulle blitt kvitt og nå som er sommer og bikinisesongen som er i gang og være mye på stranden da blir det godt å få ordne på det... Jeg har snakket med andre som har tatt den behandlingen og dem er blitt fornøyd med resultalte. så det blir spennende å se hvordan de forandrer seg!!
Jeg skulle i dag så ble det avlyst pga hun som tar behandling på meg skulle på sjukehuset så jeg fikk ta den time i morgen og ligge på seng og slappe av med teppe over seg (skal ikke fryse) og kjenne at muskler i kroppen jobbe.. Etter jeg er ferdig med slik behandling, kjennes ut som at jeg er blitt mørbanketBilde er hentet fra nette..


Er det flere som har prøvd Bailine??

I morgen kommer mann min hjem igjen, har ikke sett han siden han reiste på søndag..Huff..!! Det skal bli godt å få han tilbake fra kjøringen.. Liker ikke at han kjøre langs etter vegen både om dagen og kvelden,  det skjer mye rart etter vegen når man er ute å kjøre.. Huff..!! Da tenke jeg på ulykke osv.. Jeg må ikke tenke på slik..


2 kommentarer:

annicken_j sa...

Nei, er det noe du gjør hos hudpleieren detta? Er det dyrt? hihi

Else Gunn sa...

Nei.. Hun dama har egen studio.. Ja det er dyrt..hihi..

Ken Andre, Daniel og mamma sin blogg

Related Posts with Thumbnails