Oppskrifter Bursdag Nytt til huset

onsdag 29. september 2010

Ny parkdress til Ken Andrè..

Endelig har vi fått tak i ny parkdress til Ken Andrè nå som begynner og bli kaldt ute og han som er mye ute i friluftsbarnhagen.. da skal jeg få tatt bilde av den.. Prøvde å finne dressen på nette, men jeg fant den ikke som vi har kjøpt (Bilde er lånt fra Google) Den var best i test som gikk på tv 2 hjelper deg og Foreldre og barn.. Og jeg snakket med 2 stk som har kjøpt til sine barn og dem er veldig førnøyd med dressen..
Kjøpte også nye vintersko og vinter lue til han når vinterstid kommer og det treng han.. Han vokser og vokser og bli stor gutt.. Vintervotter hadde han fra før så det trenger jeg ikke og kjøpe..

tirsdag 28. september 2010

Nydelig vær ute..

Etter vi hadde spist middag gikk vi oss en tur ned til sjøen..Ken Andrè elsker å være ute i skog og mark.Det er deilig å være ute i frisk høstluft og nå som vi har  fin vær igjen..
Jeg var heldig med dette bilde med motsol i bakgrunnen..


Nå har go gutten lagt seg.. Nå skal jeg sette meg i sofan kroken med teppe over meg og se på Hvaler på tv2.. (Koselig seri)

mandag 27. september 2010

Shoppings tur.

Disse søte kurvene måtte ta med meg hjem i dag.. Billige var de- Kosta bare 99; for 2 stk.. Tenkte skulle stå på hylle inne på badet og ha ting og tang oppi..
Her ble resutalte..

søndag 26. september 2010

Gårsdagen

Da vi var på 50 årsdag i går,(Lørdag) var det bardomsvenninne av mann min som passet Ken Andrè. Det gikk kjempebra, og de storkosa seg og hadde vært i parken og leika seg sammen med sønn hennes. Dem hadde også bakt pizza. Han har kjent henne fra dag 1, så dem trives godt i lag.. Han overnatta hos henne i natt, og da vi henta han i dag, ble han så hoppende glad og vi fikk god klem så glad er han ...Før vi skulle reise hjem fikk vi kaffe ute på veranda og prata alt mellom himmel og jord..
To gode venner som liker og klatre. Hun sendte dette bilde på tlf til mann min..

Nå spiser Ken Andrè kveldsmaten sin mens vi ser på Hellstrøm rydder opp på Tv3 (Reprise) Når Ken Andrè har lagt seg skal jeg slappe av på sofan er litt trøtt etter 50 års laget i går.. Det tar på..!! Håper det blir lenge til neste gang..

fredag 24. september 2010

80 talls party!!


I morgen kveld skal vi på 50 årsdag til kameraten til mann min, det skal være 80 talls stil med musikk og kostyme..Jeg har ordna meg 80 talls kostyme..Det blir spennende..!! Har fått ordna barnevakt til Ken Andrè.
Bilde er lånt av Google..!!

tirsdag 21. september 2010

Åpningsfest i lavon

I dag var det åpningsfest i lavon (Furehaugen) Både foreldre og besteforeldre kunne komme og se på nye lavon som dem har fått i barnehagen.. Etter omvisning i lavon skulle vi gå ned i skogen der var overraskelse til oss. Var spendte hva som skulle skje i skogen..!!  Her kommer noen bilder fra dagen..
Ken Andrè er utkledd som indianer.
Her fikk vi servert indianer suppe.. Den smakte kjempegodt.. Koselig og sitte rundt bålet.

Her sitter Ken Andrè og koser seg med indianer suppe.. Far har også lyst og smake litt av suppa.. " Kan jeg få smake litt på suppa di Ken Andrè og kjenne åssen den smakes"  Å den smakte kjempegodt..!!

Vente på tur..
Og her henger ken andrè i lufta.. (Fjellklatringutstyr) Det var stas og klatre..

I kveld skal jeg se på veslandsrevyn..Kanskje Ken Andrè kommer på Tv`en pga åpningsfesten i lavon.. Nrk var på besøk i barnehagen i dag..

mandag 20. september 2010

Stem på mitt sommerbilde

Klikk på denne adr:  http://pearlfriends.no/?imageid=6309  for å stemme på mitt bilde i Pearls store fotokonkurranse. Kanskje vinner jeg drømmereise verdt 50 000 kroner for meg og mine venner!!

mandag 13. september 2010

Fink gutt, mor får gledestårer

.......og slik går det.. Nå kan jeg være stolt over Ken Andrè, han har sluttet med bleier om natten. Stoooooor gutt. Jammen er det deilig når bleiene er vekke ja og det er kjempegodt..Hver gang han våkner om morgen går han inn på badet og tisse på toalette.. da kommer gledestårene..
Bilde er lånt fra Google..

lørdag 11. september 2010

Vi har nettopp kommet hjem..

Vi har nettopp kommet hjem. Vi har vært i bursdagselskap til Ken Andrè sin mormor. så da fikk vi servert gryterett med tilbehør og bløtkake til kaffen..
På vei til mormor med bursdagsgave..

fredag 10. september 2010

Festmat..

I kveld ble vi bedt på festmat dem som bor under oss. Vi spiste masse god mat som dem har laget i går kveld.. Det er slik tradisjon som dem har..Slik som vi feire jul, påske osv..!! Maten smakte kjempegodt.. Til dessert fikk vi kake og Te.. Ble ganske mette etter maten.Og hadde det kjempekoselig..
Masse god mat på bordet.. Nam,nam..!!

Kjæresterpar.. Hihi..

Før vi skulle hjem fikk Ken Andrè god klem av jenta.. Nå har han lagt seg. Jeg og Asbjørn er fortsatt mette etter maten som vi fikk i kveld..

I morgen skal vi på bursdagsfeiring til mormor, hun hadde bursdag i går..

tirsdag 7. september 2010

Å vi snikkre å vi snikkre

Om dagene nå som er fint vær holder vi på å snikkre å snikkre ny terrasse under huset vårt, det tar sin tid å bli ferdig med terrassen..Mye arbeid.. phu..!! Det begynner og hjelpe på.. Her kommer bildene..

Skal pynte opp med blomster og utelys etter terrassen blir ferdig..


Grease - You Are The One That I Want HQ


Vekker gode minner d der:)

mandag 6. september 2010

Gårsdagen..

I går var vi på kaffebesøk hos besteforeldrene. Ken Andrè ble hoppende glad og se dem igjen..
Late som han drikk kaffe.. Hehe.. Jeg måtte ta et bilde av han med kaffekoppen i hånda.. Bilde ble litt uklart..

lørdag 4. september 2010

God helg..

Da jeg og ken andrè kom hjem fra leikeplassen i dag hadde mann min vært innom Europris og kjøpte nye hagemøbler nå igjen... Jeg begynte nemlig å lure hva som gikk av han og hvorfor han kjøpte det?! Vi har jo nettopp kjøpt oss nye hagemøbler..Hmmm..!! Selvfølgelig han tenkte faktisk på dem som bor under oss skulle også ha noe og sitte på mens dem er ute om dagene nå som er fint vær..

Nå skal jeg slappe av på sofan har vært ute i hele dag i solen..Snart skal jeg se mgp jr på tv..

fredag 3. september 2010

Sovna ved middagsbordet..

Vi skulle sette oss ved middagsbordet og spise varm tomatsuppe i dag etter han kom hjem fra barnehagen og vips der sovna han ved bordet, så trøtt var han etter lang dag i barnehagen..

torsdag 2. september 2010

Partybord makeover..

Svigermor hadde fått tak i partybord  med hjul på som stå i en krok på verandan i mange år og ble ikke brukt til noe.. Bare stå der og skulle kastet på søppelhaugen..Nei vet du hva?? Dette går ikke..!!Må ikke kastes som kan males opp igjen og bli like fin igjen.Nå i dag fikk seg noen strøk maling som jeg kjøpte hos fargehandlen og det trengtes..!! Ble ganske førnøyd med den.. Her ble resultalte!!!

Slik såg den ut før..

onsdag 1. september 2010

Første dagen i lavoen med frokost

Første dagen i lavon med frokost..  Ken Andrè sitter med blå matboks i hånda sammen med 2 av vennene sine.. Dem + andre barna på gruppa demes skal være i lavoen i 2 uker nå..  Det blir spennende for dem..!! Den andre gruppa skal være i barnehagen i 2 uker så bytter dem på det..

Ken Andre, Daniel og mamma sin blogg

Related Posts with Thumbnails